Aikataulu:

17.30 Lipunmyynti aukeaa kirjaston aulassa
18.00 – 20.00 Ravintola Ison Prässin illallisbuffet (vain ennakkoon VIP-lipulla)
18.45 Tapahtuman ovet aukeavat
19.15 – 20.15 Nelijäntähäre Band
20.30 – 21.30 Lauluyhtye Vocal 
21.45 – 22.45 Allan and The Astronauts
23.00 – 00.00 The Beat Brothers
00.30 Tapahtuma sulkeutuu


The Beat Brothers

The Beat Brothers
The Beat Brothers esittää esikuviensa musiikkia pyrkien kohti alkuperäistä tunnelmaa ja The Beatlesin kuolemattomien säkeiden sointia. Yhtye perustettiin vuonna 2009 Teatteri Lapuan tuottaman, Jussi Lähteen ja Ilkka Talasrannan kirjoittaman, The Beatlesin alkuajoista kertovan näytelmän kantaesitykseen. Teatteriesityksen loputtua yhtye jäi elämään.

Yhtye on saanut soittaa rakastamaansa musiikkia niin kotimaisen kuin kansainvälisenkin yleisön edessä. Vuodelle 2010 osuu yhtyeen uran ehdoton kohokohta bändin esiinnyttyä legendaarisen Liverpoolin Cavern Clubin lavalla. Bändin musisointia on kuultu muun muassa Tallinnassa, Helsingissä Espan lavalla, Tampere Beatles Happeningissä sekä Vanhan Paukun Festivaalissa. Yhtye on järjestänyt myös kaksi kertaa kansainvälisen Back in The Beatles -festivaalin, jossa se on säestänyt muun muassa kansainvälisesti arvostettuja The Beatles -tulkitsijoita, kuten Chicagolaista Jay Goeppneriä ja Ringo Starr tribuuttiartisti Ringer Staria Detroitista. Viime vuonna yhtye esiintyi Sixtieshappeningissä yhdessä Jussi & The Boys -yhtyeen legendaarisen keulakuvan Jussi Raittisen kanssa.

Beat Brothersin soittajien autenttinen soitto ja stemmalaulu luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka saa yleisön tanssijalan vipattamaan.

Iiro Kangas – guitar, vocals
Joona Lehto – bass, vocals
Johannes Pöntinen – lead guitar, vocals
Samuel Pöntinen – keyboards, vocals
Johannes Sipilä – drums

The Beat Brothersin Facebook-sivut


Allan and The Astronauts Allan and the astronauts

Allan and The Astronauts on 30-vuotias vaasalainen keikkajyrä, joka on tahkonnut Suomenniemen lisäksi keikoilla aina Ruotsia ja Saksaa myöten. Iloisella meiningillä eteenpäin mennen ja otsaryppyjä vältellen on bändin musagenrenä luonnollisesti 60-luvun musiikki, mutta ei orjallisesti kopioiden vaan omalla staililla esitettynä.

Allan and The Astronauts on julkaissut myös kolme albumia, toistaiseksi omakustanteina Parlophonen yhteydenottoa odotellessa. Odottaa on saatukin, sillä bändin omien sanojen mukaan lavalla olevat Voxit ovat yhtä rähjäiset kuin miehetkin, mutta sehän ei menoa haittaa!

Allan Niemi – laulua & kitara
Tom Nyman – laulu & kitara
Hippi Hovi – basso & laulu
A-P Toivari – rummut

Allan and The Astronauts Facebook-sivut


Lauluyhtye Vocal!Lauluyhtye Vocal!

Lauluyhtye Vocal! tuo lavalle räväkkää naisenergiaa ja taidokasta lauluvoimaa. Vocalilta pärähtää keikoilla ilmoille moniääniset harmoniat sekä päheät moovit.

Rytmimusiikkia esittävä ryhmä laulaa kausittan parhaita biisejä valitsemistaan eri teemoista esim. rockabilly, pop tai rock niin suomeksi kuin englanniksi. Punamekkoisten ”ämmien” iloinen lavameninki saa sinut takuuvarmasti hyvälle tuulelle!

Lauluyhtye Vocal! Facebook-sivut


Nelijäntähäre BandNeljäntähäre_web

Nelijänätähäre Band on melko tuore kokoonpano, mutta silti lavalle mahtuu aimo annos musikaalista kokemusta. Bändin Lapua-Kuortane-akselilta tulevat soittajat ovat kolunneet keikkalavoja vuosikaudet eri orkesterissa ja nyt muodostavat yhdessä tämän nelijäntähären ensemblen. Bändin ohjelmistoon kuuluu muun muassa Baddingiä, Sorsakoskea ja CCR:ää, perinteistä rautalankaa unohtamatta.

Teemu Kiilunen – Kitara, laulu
Esko Latvateikari – Kitara, laulu
Risto Kiilunen – Basso, taustalaulu
Mika Välimäki – Rummut